תפריט קייצי

תפריט קל קר לימים חמים

אסנת רוזנפלד
אסנת רוזנפלד

ארוחת בוקר

סלט בולגרית- מגוון ירקות העונה,

100 גרם גבינה בולגרית 5%, 5 זיתים,

תיבול:לימון, מלח, פלפל.

פרוסת לחם שיפון/ דגנים מלא.

ארוחת ביניים

מנת פרי- 3 משמשים

ארוחת צהרים

דג עם תרד, 200 גרם תפו"א בתנור,

סלט כרוב עם גזר מתובל בלימון, מלח וכפית שמן זית.

ארוחת בינים

מנת פרי- 200 גרם אבטיח

ארוחת ערב

ביצה בקן- בפרוסת לחם מלא יוצרים חור באמצעות כוס, מטגנים במחבת עם תרסיס שמן . בחור שנוצר שוברים ביצה ומבשלים לדרגה הרצויה.

50 גרם גבינת לאבנה 5%, ירקות חתוכים.

פינוקים לבחירה

חצי כוס חלב 1%, מנת פרי.

מילקשייק- חצי כוס חלב 1%, ארטיק לייט

לטעמכם, הרבה קרח- טוחנים את הכל בבלנדר.

הצטרפו אליי

אני מלווה קבוצות לאורח חיים בריא

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.