ארוחת בוקר
סלט בולגרית- מגוון ירקות העונה,
100 גרם גבינה בולגרית 5%, 5 זיתים,
תיבול:לימון, מלח, פלפל.
פרוסת לחם שיפון/ דגנים מלא.
ארוחת ביניים
מנת פרי- 3 משמשים
ארוחת צהרים
דג עם תרד, 200 גרם תפו"א בתנור,
סלט כרוב עם גזר מתובל בלימון, מלח וכפית שמן זית.
ארוחת בינים
מנת פרי- 200 גרם אבטיח
ארוחת ערב
ביצה בקן- בפרוסת לחם מלא יוצרים חור באמצעות כוס, מטגנים במחבת עם תרסיס שמן . בחור שנוצר שוברים ביצה ומבשלים לדרגה הרצויה.
50 גרם גבינת לאבנה 5%, ירקות חתוכים.
פינוקים לבחירה
חצי כוס חלב 1%, מנת פרי.
מילקשייק- חצי כוס חלב 1%, ארטיק לייט
לטעמכם, הרבה קרח- טוחנים את הכל בבלנדר.