דג סול בתרד

מנה קלילת הכנה לימים חמימים עשירה בחלבון

דג סול בתרד

4 מנות כל מנה היא מנת חלבון

המצרכים:

  • 8 פילטים של סול (שניים לכל סועד) אפשר להחליף בדג אחר.
  • 50 גרם קמח
  • חבילת עלי תרד טריים
  • בצל אחד גדול
  • פלפל צ'ילי פרוס (אפשרי)
  • 2 כפות שמן זית לטיגון
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • לימון אחד

הוראות הכנה:

  • במחבת גדול וכבד מחממים שמן זית.
  • מקמחים מעט את הפילטים ומטגנים כשלוש דקות מכל צד, מניחים על צלחת עם מגבת נייר לספיגת השמן.
  • קוצצים את הבצל דק דק ומטגנים באותו המחבת שטוגנו בו הדגים, עד להזהבה. מוסיפים את עלי התרד (ואת הצ'ילי- לא חייבים) ומתבלים במלח ופלפל שחור. ממשיכים את הטיגון עד שעלי התרד מתרככים ומסירים מהאש.
  • מעבירים את עלי התרד לצלחות, מעל התרד מניחים שני פילטים, בוזקים מעט פלפל שחור גרוס על הדג וסוחטים מעליו מעט מיץ לימון ומגישים.

הצטרפו אליי

אני מלווה קבוצות לאורח חיים בריא

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.