כרעי עוף בלימון כבוש

אסנת רוזנפלד
אסנת רוזנפלד
כרעי עוף בלימון כבוש

8 מנות כל מנה מנת חלבון

מצרכים:

8 כרעיים

כף שמן זית

4-5 ענפי סלרי קצוצים

ראש שום- מקולף ומפורד לשיניים

זר כוברה/פטרוזיליה קצוץ (הכי מומלץ שילוב של השניים)

2 לימונים כבושים חתוכים לקוביות

תבלינים : כורכום, מלח, פלפל שחור,

אופן ההכנה:

1. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את העוף טיגון קצר משני הצדדים, להזהבה. מוציאים את העוף לצלחת.

2. מכניסים לסיר שבו טוגן העוף את הסלרי, כוסברה, פטרוזיליה (שומרים קצת)  השום והלימונים. מגרדים את תחתית הסיר כדי להפריד חתיכות עוף שאולי נדבקו.

3. מערבבים את כל התבלינים בכוס, ממלאים במים חמים, מערבבים ושופכים לסיר.

4. מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים עוד חצי כוס מים חמים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות. מדי פעם בודקים שהנוזלים לא התאדו.

5. אם נשארים נוזלים מורידים את המכסה ונותנים להם להתאדות, עד שמתקבל רוטב סמיך. לקראת סוף הבישול מוסיפים עוד קצת כוסברה קצוצה.

הצטרפו אליי

אני מלווה קבוצות לאורח חיים בריא

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.