5 מנות, כל מנה מנת חלבון
(כרע או שני שוקיים)
רכיבים:
5 כרעיים נקיות מעור/ 10 שוקיים
כף שמן זית/קנולה
בצל גדול פרוס
3 כפות יין אדום
3 כפות חומץ בלסמי
3 כפות סויה
3 כפות טריאקי
טימין
פטריות שמפיניון שלמות
אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הכרעיים, מתבלים במלח ופלפל שחור. מוציאים מהמחבת ומוסיפים את הבצל. כשהוא משחים מוסיפים חזרה את הכרעיים, את כל הנוזלים וחצי כוס מים. מבשלים כחצי שעה, הופכים את חלקי העוף. מוסיפים ענפי טימין ופטריות. מבשלים עוד רבע שעה.