מלבי ליום העצמאות

קינוח ישראלי מרענן

אסנת רוזנפלד
אסנת רוזנפלד
מלבי ליום העצמאות

מצרכים ל13 מנות כל מנה מנת פינוק,

כוס מדידה של 250 מ"ל

מצרכים

ליטר חלב 1%

85 גרם קורנפלור

3 כפות מי ורדים

1 מיכל שמנת לבישול 9%

100 גרם סוכר

סירופ מלבי

קוקוס טחון

פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה:

1. מוזגים לקערה כוס וחצי מהחלב מערבבים עם

הקורנפלור ומי הורדים שלא יהיו גושים.

2. מחממים את שאר החלב עם השמנת המתוקה

והסוכר עד שכמעט רותח

3. מוסיפים את החלב הקר וממשיכים לחמם ולערבב עד שמסמיך.

4. מורידים מהאש ומוזגים לכלים אישים.

5. מוסיפים לכל מנה כפית סירופ מלבי וכפית פיסטוק קצוץ

או כפית קוקוס.

הצטרפו אליי

אני מלווה קבוצות לאורח חיים בריא

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.