מאפינס שוקולד וחמאת בוטנים

מאפינס- עוגה במנה מדודה

אסנת רוזנפלד
אסנת רוזנפלד
מאפינס שוקולד וחמאת בוטנים

מאפינס שוקולד וחמאת בוטנים

מצרכים ל12 מאפינס כל מאפינס מנת פינוק,

כוס מדידה של 250 מ"ל

50 גרם שוקולד מריר

1/2 כוס שמן

1 ביצה L

3/4 כוס חלב/מים/חלב סויה

3/4 כוס סוכר

קורט מלח

5 כפות אבקת קקאו

3/4 כוס  קמח כוסמין + אבקת אפייה

6 כפיות חמאת בוטנים

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית מאפינס בעטרות נייר.
  • ממיסים את השוקולד במיקרו
  • מוסיפים לקערת השוקולד המומס שמן וטורפים היטב.
  • מוסיפים ביצה, חלב, סוכר ומלח. מערבבים היטב לתערובת אחידה.
  • מוסיפים קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב.
  • ממלאים את השקעים בתבנית כמעט עד שפתם.
  • בכל מאפין מניחים חצי כפית חמאת בוטנים.
  • אופים במשך 15-20 דקות או עד שהמאפינס תפוחים,
  • מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים.

הצטרפו אליי

אני מלווה קבוצות לאורח חיים בריא

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.