מאפינס ירקות

ארוחת ערב קלילה וטעימה-מתאימה לצמחונים!

אסנת רוזנפלד
אסנת רוזנפלד
מאפינס ירקות

מרכיבים:

שקית לקט נורמנדי- ברוקולי,כרובית וגזר גמדי

3 ביצים

0.5 כוס קמח תופח

1 כוס גבינה בולגרית 5% מגורדת

1 כוס גבינה צהובה 9% מגורדת

1 גביע קוטג’ 5%

כף שמן זית

1 בצל

תרסיס שמן

קוביות עגבניה

אופן הכנה:

לבשל את לקט הירקות בישול קצר לפי הוראות היצרן.

לשמן 12 תבניות אישיות בעזרת תרסיס שמן.

לערבב בקערה את הירקות עם שאר המצרכים – קמח תופח, ביצים וגבינות.

למזוג לתבניות האישיות, לפזר קוביות עגבניה. ולאפות בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות למשך כ- 20 דקות.

הצטרפו אליי

אני מלווה קבוצות לאורח חיים בריא

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.