פשטידת ברוקולי

אסנת רוזנפלד
אסנת רוזנפלד
פשטידת ברוקולי

4 מנות כל מנה תחליף חלבון

רכיבים

שקית ברוקולי קפוא

3 ביצים

גביע יוגורט 200 מ"ל-0%-3%

200 גרם גבינה בולגרית מפוררת

תבלינים-מלח, פלפל שחור

שום כתוש

אופן ההכנה:

מפשירים את הברוקולי- במיקרו או בסיר עם מים רותחים

מוסיפים לברוקולי את שאר המצרכים ומערבבים.

מעבירים לתבנית

אופים 50 דקות בחום 200 עד השחמה.

הצטרפו אליי

אני מלווה קבוצות לאורח חיים בריא

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.