פשטידת דגנים וירקות

פשטידת עשירה בסיבים תזונתיים. אני מציעה להשתמש בלקט נורמנדי קפוא אבל אפשר להחליף עם כל ירק אחר בו חפצה נפשכם. .

פשטידת דגנים וירקות

6 מנות כל מנה מנת פחמימה ומנת חלבון

רכיבים

2 כפות קמח תירס

2 כפות בורגול

2 כפות קוואקר

1 כף סובין טחון

כפית אבקת אפייה

3 ביצים

1 גביע קוטג 5%

150 מ"ל יוגורט 1.5%

חצי כוס חלב 1%

כפית חרדל

מלח ופלפל

שקית לקט ירקות נורמנדי

אופן ההכנה

מחממים את התנור לחום בינוני, מערבבים היטב את כל החומרים.

מרססים תבנית פיירקס בספריי שמן, ושופכים את לקט הירקות.

מעל לקט הירקות שופכים את הבלילה.

אופים בתנור חם כ45 דקות

הצטרפו אליי

אני מלווה קבוצות לאורח חיים בריא

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.