רכיבים
1 כפית שמן
1 בצל סגול גדול חתוך גס
2 שיני שום טריות כתושות
מלח, פלפל, כפית בהרט או כמון, כורכום
2 כפיות דבש
2. כוסות ציר מרק ירקות
300 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות
2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות
2 קישואי זוקיני חתוכים לקוביות
1 כוס גרגרי חומוס מבושל
2 כוסות עדשים ירוקות מבושלות
1 כוס קוסקוס מלא מהיר הכנה לפני בישול
2 כפות כוסברה קצוצה
12 שקדים קצוצים דק
הכנה:
1. מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הבצל.
כשהבצל שקוף מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים. מוסיפים לסיר את הדלעת, גזר וקישוא
ומאדים כ- 5 דקות מוסיפים את ציר הירקות
ביחד עם הדבש והתבלינים
2. מנמיכים את החום ומבשלים
עד שהירקות מתרככים מעט. מוסיפים תוך כדי ערבוב את הגרגרי חומוס,
העדשים והקוסקוס.
סוגרים את האש ומשאירים לעמוד מכוסה
עד שכל הנוזלים נספגו.
3. בעזרת מזלג מערבבים בעדינות לפירור הקוסקוס.
4. להגשה מפזרים מעל את השקדים וכוסברה קצוצה..