רכיבים
- 1 חבילה טופו
- 2 סלסלות פטריות מסוגים שונים- שמפיניון, פורטובלה, שיטאקי- מה שאוהבים.
- 3 שיני שום פרוסות
- כף שמן שומשום
- 3 כפות רוטב סויה
- 2 כפות חומץ אורז
להגשה
- 1 יחידה בצל ירוק
- 2 כפות שומשום קלוי
אופן ההכנה:
- לנגב את הפטריות ולחתוך לרבעים. פטריות קטנטנות אפשר להשאיר שלמות.
- לחתוך את הטופו לקוביות של בערך ס"מ.
- לחמם ווק וכאשר הווק חמה מאוד להוסיף את השמן שומשום ואת הפטריות ולהקפיץ כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
- להוסיף את הטופו, השום ואת שאר הרטבים ולהקפיץ עוד 2-3 דקות עד שהרוטב נספג בטופו.
- להגיש עם בצל ירוק ושומשום קלוי על מצע של פירה כרובית.