טופו ושלל פטריות

טופו ושלל פטריות

רכיבים

  • 1 חבילה טופו
  • 2 סלסלות פטריות מסוגים שונים- שמפיניון, פורטובלה, שיטאקי- מה שאוהבים.
  • 3 שיני שום פרוסות
  • כף שמן שומשום
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ אורז

להגשה

  • 1 יחידה בצל ירוק
  • 2 כפות שומשום קלוי

אופן ההכנה:

  • לנגב את הפטריות ולחתוך לרבעים. פטריות קטנטנות אפשר להשאיר שלמות.
  • לחתוך את הטופו לקוביות של בערך ס"מ.
  • לחמם ווק וכאשר הווק חמה מאוד להוסיף את השמן שומשום ואת הפטריות ולהקפיץ כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
  • להוסיף את הטופו, השום ואת שאר הרטבים ולהקפיץ עוד 2-3 דקות עד שהרוטב נספג בטופו.
  • להגיש עם בצל ירוק ושומשום קלוי  על מצע של פירה כרובית.

הצטרפו אליי

אני מלווה קבוצות לאורח חיים בריא

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.